Az újságírói munka során talán a legjobban azokat az interjúkat élveztem, amelyeket ismert rockzenészekkel készíthettem. Ilyenekre sok lehetőségem nyílt a Hírextránál, amely az azóta jobblétre szenderült Pont FM  rádió mellett működött. Az adó kiemelten foglalkozott a rockzenével, így a meghívott vendégeikkel a műsorok után mi is beszélgethettünk. Így Tunyogi Pétert, Vikidál Gyulát, Nagy Ferót vagy épp a Solaris együttest is faggathattam. Nem ezek a legjobb interjúk, de a megszállott zenerajongóknak talán érdekesek.

Egy örökmozgó énekes, aki nem adja fel - Beszélgetés Tunyogi Péterrel
Tunyogi Péterrel, talán a legnagyobb magyar rocktorokkal, tragikus halála előtt néhány hónappal sikerült beszélgetnem. Nem volt jó színben, nem sugárzott az erőtől, de amit mesélt - csendesen, elgondolkozva - az maga a rocktörténelem. A pályafutásáról, a P.Mobilról, a Tunyogi Rock Bandről beszélgettünk. Örülök, hogy sikerült vele leülnöm egy asztalhoz, még ha ilyen rövid időre is.


Harmincöt év a dob mögött - Interjú Németh Gáborral
Ha meg kellene nevezni a legszimpatikusabb magyar (rock)zenészt, jó eséllyel Németh Gáborra voksolnék. Zseniális, amit művel, világszínvonalú projektekben tevékenykedik, de mindig visszafogottan, nagyon emberein nyilatkozik. Ahogy nekem is tette ebben a beszélgetésben, amelyben megpróbáltam az összes bandáját, projektjét összeszedni. Nem volt egyszerű.


30 éves lesz a Rice! - Beszélgetés Nagy Feróval karácsony küszöbén
Kicsit celebkedős beszélgetés Nagy Feróval, az akkor megjelenő zenei antológiája kapcsán. Előkerül Lugosi László, meg Feró mesél a karácsonyukról, jó, ez kifejezetten bulváros, elismerem. De legalább kiderült, miért nem jelent meg majd tíz évig semmi a Vakaroma után.

A Pokolgép 25. születésnapja előtt - Interjú Nagy Dávid gitárossal
Nagy Dávid 2007-ben még a Pokolgépben tolta. Fiatal, lendületes gitáros, élőben is jófej volt, faggattam kicsit a Gép dolgairól meg arról, mennyire lehet megélni zenészként hazánkban. Meg arról, hogy jön a zenésztársakkal.

"Nem botrányozunk, rendes gyerekek vagyunk mi..." - Interjú a Kowalsky meg a Vega frontemberével
Egy könnyed beszélgetés Kowával, a legszimpatikusabb zenészek egyike, akivel volt szerencsém találkozni. Humoros, közvetlen nyílt. A Kowa meg a Vega születéséről, sikeréről, terveiről mesélt, és arról, hogy olyan igazán durva sztorit nem nagyon követtek el eddig, rendes gyerekek.

Slágergyár és űrutazás - A Solaris-Napoleon Boulevard tagjai meséltek
A Solaris együttes említésére nem sokan kapják fel a fejüket itthon, pedig Amerikában kifejezetten ismertek és elismertek progresszív rockjukkal. Ha viszont azt mondom, Napoleon Boulevard, mindenkinek beugrik egy-két sláger. Pedig a tagok ugyanazok. A két banda egybefonódó sztoriját elevenítettük fel a tagokkal.